Hoppa till sidans innehåll

Prova på


Alla kan spela curling, curling är kul! 

Vi kommer att ha två tillfällen att prova  nu under sportlovet:

Onsdag den 2 mars kl. 11.00-15.00 (drop-in)

Torsdag den 3 mars kl. 13.00-17.00 (drop-in)

Kostnaden är 150 kr för vuxen och 75 kr för barn under 15 år. För detta får Du låna hjälm (ta gärna med dig en egen skidhjälm om du vill) kvast och curlingskor. Du kommer att få kort instruktion av en instruktör om hur det går till på isen och sedan kommer du att själv få prova på att spela. Du blir också prova på-medlem i klubben vilket innebär att du kommer att få medlemsinformation inför nästa säsong och ha rätt att vara med på årsstämman. Om du sedan väljer att bli ordinarie medlem kan du hitta mer information här.

Alla är välkomna och du behöver inte ha några förkunskaper. Anmäl dig per mail till Sheila Höglund (This is a mailto link), uppge mobiltelefonnummer och personnummer så att vi kan registrera dig. Du betalar med Swish när du kommer dit. Välkommen!

---

Om du vill prova hur det är tar du enklast kontakt med vår sekreterare eller någon annan du kanske känner i klubben. Varje år har vi nybörjargrupper. För en blygsam summa får man instruktion och speltid under ledning av en rutinerad tränare. Om du tycker det är kul med curling är det dags att bli medlem. Klicka på Avgifter så ser du vad det kostar. Välkommen!

Vi anordnar en curlingskola ett par gånger per säsong, läs mer här.

Är ni ett helt gäng som vill hyra en bana och testa eller bara ha kul vänder ni er till HOUSE of CURLING. Klicka på Hyra bana för mer information.

 

Uppdaterad: 25 FEB 2022 15:17
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Danderyds Curlingklubb - Curling
Kristina Burestad, Tallåsvägen 164
18651 Vallentuna

Besöksadress:
Rinkebyägen 6
18236 Danderyd

Kontakt:
Tel: 0705659272
E-post: kontakt@danderydscur...