Gå till innehåll
Danderyds Curlingklubb
Danderyds Curlingklubb

Dogfight

Under fyra påföljande måndagskvällar med start den 16 januari 2023 spelar vi säsongens Dogfight. Spelformen innebär att vi spelar korta matcher helt individuellt, dvs en mot en. En match består av 2-3 omgångar med reducerat antal stenar per omgång. Svenska Curlingförbundet har förra året introducerat en liknande tävlingsform ”Singles” (se www.curling.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.). Eventuellt kommer vi försöka efterlikna dessa regler så mycket som möjligt, men exakt tävlingsform kommer att bestämmas av antal anmälda spelare.

Anmälningstid: Anmälan gör till tävlingsledare Mikael Raab på email mikael.raab@vattenfall.com eller per telefon 070 – 246 71 48. Notera att anmälan inte ska göras via anslagstavlan. Anmälan ska ske senast torsdag 12 januari.

Startavgift: 60 kr/person, betalas med fördel med Swish i förväg till tävlingsledaren på telefonnummer enligt ovan. Märk betalningen med ”Dogfight”.

Eventuella frågor kan ställas till Mikael Raab, mikael.raab@vattenfall.com eller 070 – 246 71 48.

Inbjudan Dogfight 2023 Pdf, 125.2 kB, öppnas i nytt fönster.
Information Pdf, 152.6 kB, öppnas i nytt fönster.
Deltagare Pdf, 89.6 kB, öppnas i nytt fönster.
Slutligt spelschema grundspel Pdf, 154.3 kB, öppnas i nytt fönster.
Sluttabell grundspel Pdf, 105 kB, öppnas i nytt fönster.
Slutresultat finalspel Pdf, 24.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Anders Kraupp segrare i årets Dogfight

Efter ett intensivt gruppspel med 20 deltagare uppdelade i två grupper blev det dags för en spännande upplösning i form av slutspel i cupform. Efter semifinalerna stod det klart att Elias Omnevik och Anders Kraupp, grundspelets respektive gruppsegrare, kommit till final. Finalen blev så spännande man kan önska och gick till skiljeomgång. Till slut blev segersiffrorna 2-1 till Anders. På tredje plats hamnade Mats Becker efter vinst mot Benny Ekman.

Vi gratulerar Anders till segern!


--- 2021/22 ---

Information Pdf, 146.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Deltagare Pdf, 110.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Spelschema och Tabell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i Google kalkylark)

Patrik Regårdh segrare i årets Dogfight

Årets Dogfight samlade rekordmånga deltagare, hela 21 stycken. Av dessa gick åtta stycken till finalspel i form av en cup med kvarts- och semifinaler samt final. Efter en spännande kväll stod Patrik Regårdh som segrare, följd av Robert Thorstenson på andraplats och Peter Tedenbäck på tredjeplats. Värt att notera var att Patrik ursprungligen inte gått till finalspel, men efter två återbud på grund av sjukdom fick Svante Malmström och Patrik Regårdh en extra chans. Och Patrik bevisade att allt är möjligt i curling. Stort grattis till segern!

Vinnare Dogfight 2022

Patrik Regårdh - Vinnare Dogfight 2022

Besöksadress

Rinkebyägen 6
182 36 Danderyd

Kontakta oss

kontakt@danderydscurlingklubb.se