Gå till innehåll
Danderyds Curlingklubb
Danderyds Curlingklubb

Nybörjarligan

Danderyds CK inbjuder våra medlemmar som är nybörjare samt erfarna att spela vår Nybörjarliga under säsongen 2023-2024. I den här tävlingen ligger fokus på våra nybörjare med syfte att stötta dem i spelet, både med teknik och strategi. Vi delar upp lag med de spelare som dyker upp aktuell dag. För att utnyttja de erfarnas kompetens blandar vi nybörjare och erfarna.

Anmälan görs på mail eller med swish senast kl. 19.30 två dagar innan till tävlingsledaren Anna Sandell på:

anna.sandell@gmail.com

Swish: 0731-520432 (startavgift per gång: 20 kr). Märk betalningen med ”Nybörjarligan” samt datum.

De som inte föranmält närvaro kan inte garanteras plats i lag. Var på plats senast 15 minuter innan utsatt speltid (dvs normalt klockan 19.15 samt 19.45 under julperioden).

Nybörjarligan är en tävling som spelas på tisdagar varannan vecka, med uppehåll för Jul och Nyår, fem st tillfällen före jul och fem st efter jul. Första tillfället är redan nu på tisdag den 24/10.

Varje tillfälle inleds med en kort teknikövning, oftast från S-CUP (https://s-cup.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.), Svensk Curlings Utvecklingsprogram.

Matcherna spelas i sex omgångar. Poängen noteras därefter individuellt för varje spelare: 3 poäng för vinst, 2 poäng för oavgjort samt 1 poäng för förlust.

Inbjudan Pdf, 405.9 kB, öppnas i nytt fönster.
RESULTATTABELL Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ARKIV

Tidigare säsonger

Besöksadress

Rinkebyägen 6
182 36 Danderyd

Kontakta oss

kontakt@danderydscurlingklubb.se