Hoppa till sidans innehåll

Dogfight


Dogfight.jpg

Under fyra påföljande måndagskvällar med start den 24 januari 2022 spelar vi säsongens Dogfight. Spelformen innebär att vi spelar korta matcher helt individuellt, dvs en mot en. En match består av 2-3 omgångar med reducerat antal stenar per omgång. Svenska Curlingförbundet har introducerat en liknande tävlingsform ”Singles” (se www.curling.se). Eventuellt kommer vi försöka efterlikna dessa regler så mycket som möjligt, men exakt tävlingsform kommer att bestämmas av antal anmälda spelare.

Anmälningstid: Anmälan gör till tävlingsledare Mikael Raab på email This is a mailto link eller per telefon 070 – 246 71 48. Notera att anmälan inte ska göras via anslagstavlan. Anmälan ska ske senast torsdag 20 januari.

Startavgift: 50 kr/person, betalas med fördel med Swish i förväg till tävlingsledaren på telefonnummer enligt ovan. Märk betalningen med ”Dogfight”.
 

Information

Deltagare

Spelschema och Tabell (öppnas i Google kalkylark)

Patrik Regårdh segrare i årets Dogfight

Årets Dogfight samlade rekordmånga deltagare, hela 21 stycken. Av dessa gick åtta stycken till finalspel i form av en cup med kvarts- och semifinaler samt final. Efter en spännande kväll stod Patrik Regårdh som segrare, följd av Robert Thorstenson på andraplats och Peter Tedenbäck på tredjeplats. Värt att notera var att Patrik ursprungligen inte gått till finalspel, men efter två återbud på grund av sjukdom fick Svante Malmström och Patrik Regårdh en extra chans. Och Patrik bevisade att allt är möjligt i curling. Stort grattis till segern!

220214_Vinnare Dogfight.jpg

 

Uppdaterad: 15 FEB 2022 20:49
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Danderyds Curlingklubb - Curling
Kristina Burestad, Tallåsvägen 164
18651 Vallentuna

Besöksadress:
Rinkebyägen 6
18236 Danderyd

Kontakt:
Tel: 0705659272
E-post: kontakt@danderydscur...