Gå till innehåll
Danderyds Curlingklubb
Danderyds Curlingklubb

KM Lag

Till KM lag gäller fri anmälan, dock med kravet att samtliga spelare i laget är aktiva medlemmar i Danderyds CK.

Tävlingen kommer att innehålla ett grundseriespel och ett A- och B slutspel för att så många lag som möjligt ska få meningsfulla matcher under säsongen.

Lagen kommer att placeras in i spelschemat efter en seedning som bygger på tidigare resultat i både divisionsspel, klubbspel och andra turneringar.

Till KM-lag gäller fri anmälan med kravet att samtliga spelare i laget är aktiva medlemmar i Danderyds CK. Reserver *) får användas, men spelare som deltar i tävlingen får ej delta som reserv i annat lag i samma tävling.

Det detaljerade spelprogrammet kommer att fastläggas senast söndag 22 oktober och kommuniceras främst på klubbens hemsida.

Första matchdag för KM är onsdag 25:e oktober men beroende på antalet anmälda lag samt spelform kan vissa lag vila denna dag. För övriga speldatum, se klubbens spelprogram. För att möjliggöra isvård innan matcherna kommer spelstart i normalfallet (julperioden undantagen) vara klockan 19.45 och med hänsyn till detta spelas matcherna i sex omgångar under grundspelet.

Anmälningstid: Anmälan gör till tävlingsledare Mikael Raab på email mikael.raab@vattenfall.com eller per telefon 070 – 246 71 48. Notera att anmälan inte ska göras via anslagstavlan. Anmälan ska ske senast onsdag 18 oktober.

Startavgift: 500 kr/lag, betalas med fördel med Swish i förväg till tävlingsledaren. Märk betalningen med ”KM-lag” samt lagnamn.

Eventuella frågor kan ställas till Mikael Raab, mikael.raab@vattenfall eller 070 – 246 71 48.

En nyhet i år:

*) En reserv får vid ett tillfälle vara en oregistrerad curlare (en före detta eller blivande medlem). Reserven ska då spela på 1:a positionen.

Inbjudan till KM Lag 2023-24 Pdf, 184.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Information Pdf, 188.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Laguppställningar Pdf, 87.9 kB, öppnas i nytt fönster.
Grundspel spelschema Pdf, 30.6 kB, öppnas i nytt fönster.
Grundspel tabell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i Google kalkylark)
Slutspel spelschema Pdf, 30.7 kB, öppnas i nytt fönster.
Slutspel tabell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i Google kalkylark)

Team Raab segrare i KM lag

I finalen i årets upplaga av KM lag möttes Team Raab och HoC. Det blev en så spännande match som man kan önska. Efter åtta omgångar stod det 6-6 och matchen gick till skiljeomgång. Efter en fin sista dragning låg Team Raab med en gömd skotte, en sten som HoC med sista stenen inte lyckades knacka ut och därmed var segern med 7-6 för Team Raab ett faktum. I match om 3:e-pris vann Jämtgubbarna med 11-5 över JAPP.

Segrare i Småsten blev Team ICI efter att har besegrat Team Ziggy in finalen. På 3:e-plats kom lag Millforest.

Vi gratulerar Team Raab och Team ICI till segrarna!

Besöksadress

Rinkebyägen 6
182 36 Danderyd

Kontakta oss

kontakt@danderydscurlingklubb.se