Gå till innehåll
Danderyds Curlingklubb
Danderyds Curlingklubb

KM Lag

Till KM lag gäller fri anmälan, dock med kravet att samtliga spelare i laget är aktiva medlemmar i Danderyds CK.

Tävlingen kommer att innehålla ett grundseriespel och ett A- och B slutspel för att så många lag som möjligt ska få meningsfulla matcher under säsongen.

Lagen kommer att placeras in i spelschemat efter en seedning som bygger på tidigare resultat i både divisionsspel, klubbspel och andra turneringar.

Till KM-lag gäller fri anmälan med kravet att samtliga spelare i laget är aktiva medlemmar i Danderyds CK. Reserver *) får användas, men spelare som deltar i tävlingen får ej delta som reserv i annat lag i samma tävling.

Det detaljerade spelprogrammet kommer att fastläggas senast söndag 22 oktober och kommuniceras främst på klubbens hemsida.

Första matchdag för KM är onsdag 25:e oktober men beroende på antalet anmälda lag samt spelform kan vissa lag vila denna dag. För övriga speldatum, se klubbens spelprogram. För att möjliggöra isvård innan matcherna kommer spelstart i normalfallet (julperioden undantagen) vara klockan 19.45 och med hänsyn till detta spelas matcherna i sex omgångar under grundspelet.

Anmälningstid: Anmälan gör till tävlingsledare Mikael Raab på email mikael.raab@vattenfall.com eller per telefon 070 – 246 71 48. Notera att anmälan inte ska göras via anslagstavlan. Anmälan ska ske senast onsdag 18 oktober.

Startavgift: 500 kr/lag, betalas med fördel med Swish i förväg till tävlingsledaren. Märk betalningen med ”KM-lag” samt lagnamn.

Eventuella frågor kan ställas till Mikael Raab, mikael.raab@vattenfall eller 070 – 246 71 48.

En nyhet i år:

*) En reserv får vid ett tillfälle vara en oregistrerad curlare (en före detta eller blivande medlem). Reserven ska då spela på 1:a positionen.

Inbjudan till KM Lag 2023-24 Pdf, 184.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Information Pdf, 188.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Laguppställningar Pdf, 87.9 kB, öppnas i nytt fönster.
Grundspel spelschema Pdf, 30.6 kB, öppnas i nytt fönster.
Grundspel tabell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (öppnas i Google kalkylark)
Slutspel spelschema
Slutspel tabell (öppnas i Google kalkylark)

ARKIV

KM Lag 2022-23
KM Lag 2021-22

Besöksadress

Rinkebyägen 6
182 36 Danderyd

Kontakta oss

kontakt@danderydscurlingklubb.se